Cel mai bun serial turcesc: Top 5 seriale turcești de renume mondial

Suntem bucuroși să vă prezentăm lista cu Top 5 seriale turcești de renume mondial, precum și toate
serialele sunt populare și în România. Lista noastră constă din cele mai populare și vizionate seriale
turcești de dramă și tv turcești din limba română. Întrucât sectorul seriale turcești este unul dintre cele
mai populare de pe piața mondială, a trebuit să limităm serialele să aibă loc pe lista noastră. Așadar, te
rugăm să ne spui care este preferatul tău și care îți place cel mai mult. Sau dacă cel preferat are loc pe
listă. Nu ezitați să comentați despre cele mai bune seriale turcești sau despre cele pe care doriți să le
vedeți în această listă. urare.ro oferă zilnic telespectatorilor toate cele mai recente urări. Veți primi zilnic
urări diferite și veți trimite cele mai bune urări de ziua, celor dragi.

Toate cele mai recente Seriale Turcesti sunt disponibile in diferite limbi cu substrat. Acum și în România
obțin o popularitate uriașă și oferă telespectatorilor lor toate episoadele zilnic cu seriale turcești
subtitrat în limba română. Dacă îți place cu nerăbdare să urmărești Despre Seriale ro oferă
telespectatorilor lor să iubească și să urmărească serialul zilnic la înaltă rezoluție.
Așadar, să vedem Top 5 Serii Turcești de renume mondial...

 

1. Muhteşem Yüzyıl (Secolul magnific)

Muhteşem Yüzyıl (Secolul magnific) este, fără îndoială, cel mai faimos serial turcesc. Merită pe deplin să fie în fruntea listei noastre. La vârsta de 26 de ani, când a început domnia sa, sultanul Süleyman a căutat să construiască un imperiu mai puternic decât Alexandru cel Mare și să-i facă pe otomani invincibili. De-a lungul domniei sale de 46 de ani, faima sa de cel mai mare războinic și conducător al epocii sale se răspândește atât în Est, cât și în Vest. Cu tovarășul său Pargalı İbrahim, Süleyman obține mari victorii și își face cunoscut numele în lumea musulmană. Süleyman l-a numit pe İbrahim fratele, prietenul și consilierul său. Serialul de televiziune arată consolidarea puterii lui Süleyman: Pargalı İbrahim fiind un mare ministru de stat, întărirea statului de drept în întreg imperiu, întâlnirea cu diplomați străini și pregătirea pentru campanii militare, totul pe fundalul tensiunii dintre Europa creștină și Imperiul Otoman.

Serialul se concentrează și pe relațiile dintre membrii gospodăriei imperiale, în special pe încurcăturile și rivalitățile romantice. Animozitatea dintre Hürrem Sultan și Mahidevran Sultan, mama fiului cel mare al sultanului, și rolul lui Hafsa Sultan, sultanul valid; Ascensiunea lui Hürrem ca favorită a lui Süleyman în timp ce era însărcinată cu fiul său, ea căzând din favoare de mai multe ori și eventuala revenire la grație; Implicarea lui Pargalı İbrahim cu Hatice Sultan, sora sultanului și mulți alții.

2. Erkenci Kuş (Early Bird)

Povestea lui Early Bird (Erkenci Kuş) este despre o fată Sanem Aydın (interpretată de Demet Özdemir) care lucrează în micul magazin al tatălui ei. Ea deschide magazinul dimineața devreme din cauza bolii tatălui ei. În fiecare dimineață deschide magazinul și lucrează până la sosirea tatălui ei, apoi începe să viseze la viața ei. În plus, ea lucrează la cartea pe care încearcă să o scrie. Viața obișnuită a lui Sanem s-a schimbat când s-a întâlnit cu Can Divit (interpretată de Can Yaman). Este un om de afaceri frumos care conduce o agenție de publicitate. Serialul își ia locul și printre cele mai faimoase seriale turcești.

3. Çukur (groapa)

Çukur – „The Pit” este cel mai periculos cartier din Istanbul. Dar nu este doar un cartier, ci o groapă și groapa în care cade Istanbulul! O familie puternică conduce ghetoul, care este familia Koçova. İdris Koçova este Nașul glugii și are anumite reguli pe care nimeni nu le poate trece nici măcar în afacerea lor care are legătură cu criminalitatea. Cea mai importantă regulă, între timp, este interzicerea drogurilor.

Drogurile nu pot fi produse, folosite sau vândute în Çukur. Dar într-o zi, un bărbat pe nume „Vartolu” s-a întors la Çukur și este hotărât să încalce „interdicția drogurilor” a familiei Koçova. La început, Vartolu încearcă să negocieze cu soții Koçova, dar când cererea îi este respinsă, atacă cartierul și familia cu puterea sa. La fel cum crede că a pus familia în genunchi, apare ceva neprevăzut. Yamaç, micul membru al familiei Koçova este acum în capotă!

4. Bate La Usa Mea/ Sen Cal Kapimi

Un serial dramă turcesc și-a revendicat dreptul de lăudare de a fi cel mai popular serial TV din acest an în Rusia.

Serialul Love Is in the Air (Sen Cal Kapimi) a primit cele mai mari evaluări pe parcursul anului 2022, potrivit site-ului de film și televiziune rus Kino.Mail.Ru.

Love Is in the Air, cu Hande Ercel și Kerem Bursin în rolurile principale, spune povestea unei fete care visează să plece în Italia pentru studii.

Planurile ei primesc o întorsătură neașteptată când primește o ofertă de a se preface că este logodnica proprietarului unei firme de arhitecți renumite timp de două luni, în schimbul plății pentru călătoria, mâncarea, educația și șederea ei în Italia.

 

5. Dogdugun Ev Kaderindir / Casa mea Destinul meu

Un alt serial turcesc este cunoscut inițial drept „Evim”, sau „Acasă în care te-ai născut este destinul tău” aparține romanului popular „Camdaki Kiz” sau „Fata de pe fereastră”. Povestea din „Home you were Born Is Your Destiny” este despre bietul mic Zeynep care a fost adoptat de o familie bogată. Această fetiță suferă foarte mult în această perioadă.

Pe măsură ce devine tânără, ea decide să se căsătorească cu un bărbat bogat, săraca ei mamă biologică o respinge și nu-i permite lui Zeynep să se veselească cu el. Potrivit mamei ei, ar trebui să se căsătorească cu un bărbat din clasa de mijloc pe nume Mehdi. Va trebui să îl urmăriți pentru a descoperi mai multe despre acest serial turcesc!

 

Care sunt cele mai afișate și populare seriale turcești? Care sunt cele mai bune seriale TV filmate vreodată, recent și trecut?

Seriale turcești au fost produse pentru a ajunge la o gamă largă de public într-un timp scurt. În istoria serialelor din Turcia, există atât seriale TV, cât și filme care vin de la Yesi cam. De aceea serialul turcesc este foarte faimos în Turcia.

O gamă largă a acestor seriale, care sunt difuzate pe canalele turcești, sunt difuzate și în Orientul Mijlociu.

Există o mulțime de serii capodopere filmate în seriale turcești. Din acest motiv, aceste seriale sunt încă vizionate pe YouTube sau alte platforme până acum. Există o mulțime de seriale turcești populare și cele mai bune și pe platforma Netflix. Seriale TV turcești au fost filmate în categoria știință fantezie și dragoste de pe Netflix.