Urari de La Multi Ani pentru Sora

Sora este un personaj foarte important in viata fiecaruia care o are, si de ziua surorii fiecare este dator cel putin sa ii faca o felicitare frumoasa de ziua de nastere. O colectie de felicitari pentru sora iubita, puteti gasi pe pagina noastra cu felicitari.

Există un loc care îmi dă putere, sprijin și inspirație. E inima surorii mele. La mulți ani minunatei mele surori!


Ești tot ce aș fi putut cere de la o soră și mai mult. Nu știu care dintre noi e mai norocos! la mulţi ani sora mea.


Surorile ca tine sunt ca diamantele frumoase: Numai cei norocoși le au. Iti doresc o zi de naștere frumoasa și plina de emotii frumoase. la multi ani sora draga!


Oamenii cred că eroii sunt unul din multe mii, dar vreau să spun că o soră ca tine este întotdeauna una într-o viață. la mulţi ani.


Surorile împărtășesc prea multe emoții împreună – bucurie, râsete, gelozie, fericire, furie, vise, iar acestea le fac cele mai adevarate prietene.


Sunt atât de norocoasă că am o relație atât de frumoasă și prețioasă cu sora mea dulce, minunată, iubitoare și grijulie. la mulţi ani.


Sunt atât de fericită să am o soră ca tine cu care să mă mandresc. Iti doresc o zi fabuloasă plina de bucurie și fericire!


Pentru sora mea, cea care mereu a fost alături de mine – LA MULȚI ANI SURIOARA! Ești un dar frumos pentru această lume și pentru mine!


Sunt atât de bucuros să am o soră mare ca mine, deși eu nu sunt cel mai exemplar frate, tu cu siguranta esti cea mai buna sora. la mulţi ani sora mai mare, te iubesc.


Trimit acestui mesaj pentru a felicita sora mea frumoasa, un La multi ani scumpa mea sora.


Sora mea nebună, iubitoare, grijulie și amuzantă, viața fără tine ar fi fost o întorsătură urâtă. la mulţi ani.


Nu pot cantari sentimentele pe care le am pentru tine, dar cea mai bună este dragostea pe care am împărtășit-o mereu. La mulți ani și să ai un an strălucit în față!


Să ai o soră ca tine e ca și cum ai găsi o comoară în viață. Sărbătoreste-ti ziua de naștere, meriți toate cele bune!


Definiția unei surori: o persoană care te cunoaște pe dinăuntru și pe afară. Da, sună ca tine. Sunt recunoscătoare că ești sora mea. la mulţi ani.


Ziua ta de naștere e mai specială pentru mine decât tine, pentru că în această zi, am primit cel mai prețios dar din viața mea. la mulţi ani.