Urari de Ziua Copiilor

Ziua copiilor este cea mai frumoasa sarbatoare a copiilor si este sarbatorita pe 1 Iunie in fiecare an, parintii au posibilitatea sa petreaca o zi intreaga alaturi de copiii lor si sa le ofere o zi speciala plina de distractii.

La mulți ani, copii! Astăzi este 1 iunie! Astăzi este ziua voastră de naștere! o viață fericită și sănătoasă. Vă doresc să fiți fericiți în timp ce creșteți și să aveți o viață clară ca cerul.


Bucurați-vă de Ziua Copilului! Fie ca voi să vă bucurați de tot ceea ce are de oferit această lume!


Învață să-ți trăiești copilăria, Căci se duce atât de repede, Că nu poți spune că a fost frumoasă, Când se pierde în infinit.


Dragi copii, păstrați-vă mereu zambetul ca pe o rază de soare în inima voastră; aceasta vă va face viața mai frumoasă. Felicitări de ziua copiilor!


Viața ne oferă darul copilăriei. Haideți să ne distrăm. Toți copiii să aibă o zi frumoasa si fericită.


Felicitări de ziua copiilor: Să ai o copilărie fericită și sănătoasă alături de părinții tăi iubitori.,


Copilăria este descrisă ca un zâmbet, un vis, o bucurie, o pasăre care zboară pe cer și un sentiment de veșnicie rătăcitoare. Copilăria este ca o floare delicată.


La mulți ani tuturor copiilor, dar și părinților! Bucurați-vă de copiii voștri frumosi!,


Fie că e zi sau noapte, fie că afară e senin sau înnorat, Amintește-ți de poveștile frumoase, te asigur că nu e greu și vei fi mereu un copil.


La mulți ani, copil dulce și drăguț! Îți doresc fericire, noroc și împlinirea tuturor viselor tale.,


Copilăria este etapa vieții în care un zâmbet pur poate aduce cea mai profundă bucurie. Lumea unui copil este una plină de soare și pace. Bucurați-vă de ea, micuții mei! La mulți ani de 1 iunie!


Îți doresc doar fericire, și fie ca norocul să-ți fie tovarăș permanent alaturi.


Urări de ziua copiilor: Cea mai frumoasă zi din viața este ziua copiilor! Îți oferim o îmbrățișare caldă. Sper să-ți îndeplinești toate visele!


Este cuvântul inițial și final. Este făcut din aur și din țesere de margarita. Primii ani sunt cei mai frumosi.


Astăzi, le urăm din toată inima noastră numai fericire tuturor copiilor din lume. Urări de ziua copiilor!