Urari de Paști

Urari frumoase de Paști pentru familie si prieteni.

Minunea Invierii Sfinte sa va aduca in suflet numai caldura , armonie si binecuvantare. Priviti cu bine inainte si bucurati-va de un inceput nou alaturi de cei dragi. Un Pasti fericit!


Atat de luminos in jur de aceasta sfanta sarbatoare, pentru fiecare dintre noi. Permite luminii sfinte sa intre în casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat bogat si fericit! Hristos a Inviat!


Fie ca Invierea Domnului sa va aduca in suflet caldura si liniste, pace si fericire pentru a petrece aceste clipe frumoase alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!


Sa ai parte de multa lumina in inima si in casa, fericire in familie, sanatate si rabdare in toate. Paste Fericit alaturi de familie!


Fie ca lumina din Noaptea Sfanta sa va sfinteasca sufletele si sa le aduca bucurie si vise implinite. Ingerasul sa va urmeze pasii si sa va aduca multa sanatate, multa fericire, si momente frumoase de pasti. Urari calde de bine si implinirea viselor. Un Pasti Fericit!


Invierea Sfanta a Domnului sa va aduca iubire in casa si in gand, intelegere si sa va gasiti intelepciunea in familie. Hristos a inviat!


Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti putere, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!


Caldura sufleteasca, bogatie si lumina in casa sa va aduca Sarbatoarea Invierii lui Hristos. Paste Fericit!!!


Cele mai sincere urari de Pasti, zile insorite si multa fericire de Sfintele Sarbatori de primavara! Hristos a Inviat!


Sa aveti un Pasti Fericit alaturi de cei dragi sufletului, sa aveti parte de o viata mai frumoasa si de un an mai bogat in evenimente frumoase!


Iisus a fost o floare printre spini, iar tu, prin iubirea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!


In seara Invierii Domnului, clopotele bat, iar eu iti doresc din suflet, „Hristos a Inviat!”.


Hristos a Inviat! Sfanta Inviere a Domnului adusa de focul sfant sa-ti aduca momente calde, bogatie in suflet si bunastare intr-un ou rosu si intr-un cozonac gustos. Paste fericit!


Sarbatoare Sfanta a Invierii Domnului sa va aduca 4 taine sfinte: lumina, incredere, iubire si speranta. Clipe frumoase alaturi de cei dragi si multe realizari frumoase!


Fie ca lumina Sfintei Invieri sa va umple sufletul de credinta, pace, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele alaturi. Chiar daca stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si speram ca degraba o sa fim aproape! Paste fericit!


Astazi, in zi de sarbatoare Sfanta sa coboare linistea si caldura. Minunea Invierii Domnului sa dainuie in sufletele voastre, sa va incalzeasca viata si sa va aduca credinta, iubire, bucurie cu bunatate si caldura in suflete! Un Pasti fericit!


E ziua in care se primim speranta, iubire si doar ganduri bune. E ziua in care iertam si iubim. E ziua Sfantei Invieri a lui Hristos. Paste fericit!


Hristos a inviat! Fie ca focul Invierii Domnului sa va umple inima de caldura sufleteasca, liniste in suflet, bucurie si iubire in familie!


In zi de sarbatoare sfanta, sa coboare lumina si caldura, iar minunea Invierii lui Hristos sa intre in sufletele noastre, sa ne lumineze viata si sa aduca credinta, iubire si bucurie in suflet. Paste Fericit!


Focul si caldura sfintelor sarbatori de primavara printre care si Pastele sa ne aduca caldura in suflete, sa ne lumineze pe toti, sa ne deschida inimile pentru iubire, incredere, sa ne invete sa iertam. Sa fim mai inimosi, sa ne invatam a bucura de tot ce ne inconjoara si sa daruim iubire celor apropiati. Un Pasti Fericit.


Intalneste cu bucurie, sfintenie si armonie acest moment sfant Invierea Domnului.


Iepuras cu botul alb, a venit la voi in casa. V-a adus el oul rosu, sa va umple voua cosul. Paste Fericit!


In Sfanta zi si frumoasa sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa fericire, sanatate si iubire. Paste Fericit!


Un Paste fericit cu multa caldura, intelegere si iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertvire si suferinta sa ajungem la biruinta! Hristos a inviat!


Fie ca vestea Invierii Domnului sa va umple inimile de bucurii alaturi de cei iubiti. Hristos a Inviat!


Un ingeras foarte dragalas, A iesit in cale cu dorinta mare, Sa-ti ureze neaparat, Sa ai Paste Minunat. Si Hristos a Inviat!


Fie ca Pastele sa va aduca incredere si curaj in tot ce faceti! Hristos a inviat!


Cu Sfanta Inviere a Domnului vreau sa va doresc toate cele bune: lumina in inima, dragoste si sanatate in familie. Hristos a Inviat!


Iti doresc un foc in suflet, familie unita, emotii impartasite, placere maxima de la ciocnit oua! Hristos a Inviat!


Sa se umple sufletul de lumina, fericire si implinire sa urmeze pasii spre sanatate, bucurii si ganduri bune. Hristos a inviat!


Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze inimile si familia! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va pazeasca de tot! Hristos a inviat!


Sa te pazeasca ingerii, tristetea sa treaca, binele sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te aiba in paza. Hristos a Inviat!


Fericirea ne vine din lucruri mici. Linistea vine din om. Lumina vine din sufletul fiecaruia. Paste Fericit!


Pentru unii, Pastele e un moment de adunare a familiei, in care isi doresc caldura si iubire. Pentru altii, e o zi in care se veselesc ceva mai mult sau scapa de munca sau de lectii. Pentru mine e pur si simplu o zi frumoasa, pe care vreau sa o petrec cu voi, cei dragi. Un Pasti fericit!


A venit vestea cea grozava, zic ca focul iarasi sa aprins, sa ne aduca pace si lumina. Hristos a Inviat!


Invierea Domnului sa-ti aduca in inima fericire si numai bine. Paste Fericit alaturi de familie!


Ou rosu, miel pregatit, cozonac rumenit,si un Paste fericit. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca multa incredere si pace in lume.


Focul Sfintei Invieri sa ajunga in sufletul si in inimile voastre, sa va bucurati din plin de minunea Invierii lui Hristos! Paste fericit!


In ajunul Sfintelor Sarbatori de Pasti va transmitem cele mai sincere urari de bine, zile frumoase si multa sanatate. Un Paste Fericit!


Sa aveti caldura in casa si un an bogat, un Paste Fericit si Hristos a Inviat!


Cu focuri aprinse si sufletul curat, vreau cu totii sa spunem HRISTOS A INVIAT!


Ca sa intelegem sacrificiul sfant trebuie doar sa devenim mai buni, sa invatam a ierta, sa fim mai intelepti, mereu luminosi in suflet, sa avem ganduri bune si simtiri frumoase. Hristos a inviat!


Fie ca Pastele sa-ti aduca multa incredere in sine si mult curaj in tot! Hristos a Inviat!


Fie ca luciul Invierii lui Hristos ajunga in casa si sa-ti aduca numai bucurie, caldura si multa iubire. Paste fericit!


Doar o data pe an este Pastele. O zi frumoasa, bogata de aroma bucatelor traditionale si mirosul florilor de primavara! Un Pasti fericit!


Un gand frumos de inviera Domnului, sanatate si bucurie la familie. Hristos a Inviat!


Sarbatori fericite de primavara pline de lumina, bucurie si dragoste! Hristos a Inviat!


Gaseste sentimentele sincere care sunt ascunse in sufletul tau, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si atentie, si la fel de iubitor si plin de lumina cum numai tu poti sa fii! Paste fericit!


Fie ca ingerii sa te pazeasca si bucuriile sa te inconjoare peste tot unde te afli. Paste fericit!


Ingerul pazitor sa va fie alaturi, sa simtiti caldura si ocrotire din partea lui. PASTE FERICIT!


Fie ca Sfintele sarbatori sa va aduca numai caldura, ganduri frumoase si senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de familie. Paste fericit!


Domnul sa va dea un curcubeu la fiecare ploaie, un zambet la fiecare tristete, noroc la fiecare pas, o impacare la fiecare grija si un raspuns pentru fiecare intrebare! Invierea lui Hristos sa iti aduca in suflet bucurie si dragoste. Un Pasti fericit, alaturi de familie!


Sfanta sarbatoare de Pasti sa ne faca viata mai fericita, casa mai luminoasa si masa bogata. Fie ca invierea Domnului sa ne faca sa mai luminosi, mai caldurosi si mai iubitori in suflete. Hristos a inviat!


Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca caldura in inimi! Hristos a inviat!


De Pasti mielul se sacrifica, pentru ca anul sa fie mai bogat si mai curat. Hristos a inviat.


Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa-ti umple sufletul de sfintenia Invierii Domnului, sa-ti aduca multa iubire, caldura si pace in suflet. Hristos a Inviat!


Fie ca Lumina Sfanta a acestei sfinte sarbatori sa va urmeze pasii, sa va aduca bucurii si sanatate care sa fie vesnic in preajma voastra! HRISTOS A INVIAT!


Fie ca Focul Sfintelor sarbatori de Pasti sa-ti aduca tot ce poate fi mai bun, mai calduros, mai frumos. Sarbatori Fericite de Pasti!


Seara Sfantei Invieri a Domnului sa va lumineze sufletele si inimile pentru a fi mai buni, mai intelegatori, mai curati si mai aproape de Domnul! Un Pasti fericit langa de cei dragi!


Hristos a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Dar astazi totul este invers, foarte multi avem cruci de aur si inimile din lemn. Fie ca in sarbatoarea sfanta, intr-un glas al Invierii Domnului fara de moarte, sa aduca si puterea noastra de a ierta. Un Paste Fericit!


Lumina si caldura Pastelui sa ne aduca caldura in viata, sa ne lumineze mintile, sa ne duca pe calea iubirii, sa ne arate drumul spre credinta si iertare. Sa fim mai intelegatori, sa fim mai fericiti din plin de frumusetea toate lucrurile care le avem si sa oferim iubire celor dragi. Paste Fericit!


Acum suntem in niste zile cind trebuie sa fim mai buni, mai plini de iubire cu inima deschisa, cand sfanta lumina cade in casele si in sufletele noastre...UN PASTI FERICIT sa aveti!


Iepurasul cel frumos e de Paste norocos, nu-ti pune cadou in ghete, are el alte secrete: cozonac, ou inrosit si un Paste Fercit!


Hristos a inviat! Sfanta Inviere a Domnului, binecuvantata de Focul Sfant, sa aduca in casa numai bine, sentimente frumoase, inbogatire sufleteasca, si bunatate de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac gustos si frumos precum iubirea intre oameni!


Nu voi fi cel mai original, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai sincere. Hristos a inviat!


Fie ca cei care ne aduc razboi sa ne aduca pace, cei care aduc ura sa sa inceapa sa iubeasca, iar cei zgarciti sa inceapa sa daruiasca. Hristos a inviat si un pasti fericit!


Sa va fie viata ca painea calda, colorata ca un ou rosu de Pasti si calduroasa ca aceasta Zi frumoasa si Sfanta. Hristos a Inviat!


Sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca caldura in suflet, multa sanatate, bucurii, fericire si puterea de a darui si ajuta pe cei dragi. Hristos a Inviat!